Afgelopen dagen heeft het land eindelijk weer wat water gekregen en op sommige plaatsen ging het heftig tekeer. Nu waait er een frisse wind over het land en kan het groen weer groeien.

We gaan het Hemelvaartsweekend straks weer tegemoet en dan mogen we weer op weg en genieten van de prachtige natuur om ons heen. In de bijgaande Pastorale Brief vindt u daarom informatie voor de opgave van Consecratie op Locatie op Hemelvaartsdag. We hopen er samen weer een mooie dag van te maken.

In deze achtenvijftigste Pastorale Brief vindt u ook opnieuw informatie over de aanmelding voor het parochieblad. Collega Marco neemt ons weer mee in het nieuws van de afgelopen tijd. Er worden vrijwilligers voor de grote schoonmaak van de kerk in Franeker gevraagd.

In de overweging kunt u lezen over liefde geven en ontvangen. Er is een opbeurend stuk over vertrouwen van Wim van Bussel en U kunt meer lezen over geschriften van Titus Brandsma.

Ondertussen blijven we hopen en bidden om vrede en gerechtigheid voor de mensen in Oekraïne en in alle oorlogsgebieden en brandhaarden in de wereld.

Ik wens u en jou, mede namens collega Marco Conijn een fijn weekend toe,

pastor Dorenda Gies