Horizon is het radioprogramma over geloof en samenleving en is elke vrijdagavond te beluisteren via Omroepzilt.nl en op 106.2 fm, 107.5 fm. Omroep Zilt is de streekomroep voor Noordwest-Friesland, voorheen Radio Eenhoorn en Omroep RSH.


Wegens verloop van vrijwilligers is het team van het radioprogramma op zoek naar nieuwe medewerkers / vrijwilligers. We zoeken een redacteur (m/v), twee presentatoren (m/v) en een techneut (m/v).

* Redacteur (m/v) voor het verzorgen van het wekelijkse kerkelijk nieuws in het radioprogramma. Als redacteur kerkelijk nieuws zit je niet achter de microfoon, maar verzamel je kerkelijk nieuws in de breedste zin over geheel Noordwest-Friesland. Jij zorgt dat de presentator een lijstje heeft met drie of meer kerkelijk nieuwsitems om voor te lezen in zijn uitzending. Dit doe je aan de hand van diverse kerkbladen die naar ons worden gestuurd via de mail of van het nieuws op internet.

Frequentie werkzaamheden: elke week ongeveer 2 uren. Vanuit huis.


* Presentator (m/v) voor het verzorgen van de presentatie van het radioprogramma. Jij zorgt dat je mooie teksten hebt, gasten uitnodigt uit Noordwest-Friesland en mooie christelijke muziek ten gehore brengt in het uur van het radioprogramma Horizon. Samen met een team van andere presentatoren rouleer je in een rooster.

Frequentie werkzaamheden: ongeveer eens in de 6 weken, ongeveer 4 uren. Vanuit Studio Harlingen en/of Studio Franeker, in overleg.


* Techneut (m/v) voor het verzorgen van de techniek van het radioprogramma. Als techneut zorg jij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, jij zorgt er voor dat de muziek en/of de presenator op het juiste moment thuis voor de luisteraar is te horen. Voor een techneut is het heel belangrijk dat je rust en kalmte beheerst.

Frequentie werkzaamheden: in overleg, maar minimaal eens in de 6 weken.  Per keer ongeveer 1,5 uur. Vanuit Studio Harlingen en/of Studio Franeker, in overleg.

Voor al het bovenstaande geldt dat je wordt ingewerkt.

Voor meer informatie en/of aanmelding mail naar c.wijbenga@omroepzilt.nl of bel tijdens kantooruren met 0518 – 45 15 02