Welkom op de nieuwe parochie-website

Welkom op de nieuwe website van de H. Jacobus-parochie. Op deze website vindt u voortaan informatie over parochieactiviteiten en nieuws uit de verschillende geloofsgemeenschappen. Bovendien kunt u live de vieringen volgen vanuit de St. Franciscuskerk in Franeker via de rubriek kerktelevisie.

Deze website zal hier en daar nog wat kuren vertonen. Daar heeft iedereen last van die nog in de groei zit. We hopen die kinderziektes de komende maanden op te lossen.

Er zal voortdurend nieuwe informatie op de website verschijnen dus het loont de moeite om de site geregeld te bezoeken. Wilt u meer informatie over wat er op de site staat of heeft u zelf informatie die voor een groter publiek interessant is, klik dan hier om een bericht te sturen aan de webmaster.

We wensen u veel lees- en kijkplezier!