“Vleugeltjesmarkt” een groot succes

Aangetrokken door de berichtjes in de pers, maar vooral door de mooie kleurige posters naar een ontwerp van Jos Buis, werd het zaterdag 8 april vanaf  11.00 uur gezellig druk in de parochiezaal/tuin van de Michaëlkerk met bezoekers aan de “vleugeltjesmarkt”.

Wat de “crea-groep” in de afgelopen weken aan snuisterijen had uitgedacht, grenst  aan het ongelofelijke. Ook de ingebrachte goederen, die een tweede leven verdienden, waren divers.Er was dus voor ieder wat wils. Bovendien was er door de gulle gaven van de Harlingerondernemers een fantastische loterij met een scala aan prijzen. Het waren er zo veel, dat bijna iedereen wel met een grote of kleine prijs naar huis ging. Als verrassing was er ’s middags nog een informeel mini-concert in de kerk, verzorgd door een deel van het koor.

Omdat dit een spontane aktie was, konden  hier helaas  te weinig toeschouwers van genieten. Aan het eind van de middag was iedereen voldaan, want het streefbedrag was gehaald.

De stemming van de organisatoren werd nog beter, toen de beheerders van het Parochiehuis de opbrengst van thee/koffie- en koek-verkoop schonk als hun bijdrage aan de “vleugeltjesmarkt”. Dit kwam nog eens bovenop hun vrijwillige inzet rondom deze markt. Het Bestuur van Orpheon is niet alleen blij , dat het geweldige bedrag van bijna  €  1.100,- is opgehaald, maar vooral dat dit gelukt is door de inspanning  van het gehele koor.

Hiermee is maar weer eens bewezen, dat saamhorigheid niet alleen wordt bereikt door samen te zingen, maar ook door samen te doen.

Ten slotte willen we iedereen, die op enigerlei wijze heeft meegeholpen deze dag tot een

SUCCES te maken, heel hartelijk bedanken voor hun medewerking.

Wellicht tot een volgend evenement.