Vastenproject GEEF ZE DE VIJF van start gegaan

GEEF ZE DE VIJF is het thema van het Vastenproject dat inmiddels van start is gegaan. Het ingezamelde geld is bestemd voor het werk van Willy en Linda Winkels voor arme kinderen op de Filipijnen. Willy en Linda zijn parochianen van ons die inmiddels jarenlang op de Filipijnen wonen. Het ingezamelde geld zal gebruikt worden voor:

(1) leermiddelen,
(2) schoolvervoer,
(3) voedsel voor de kinderen op school,
(4) onderwijs,
(5) een toekomst voor de kinderen.

Daarom is het thema ook GEEF ZE DE VIJF.

We hopen dat u deze hulp minimaal 5 euro waard vindt maar u mag uiteraard geven wat u wilt en missen kunt. Willy en Linda Winkels zullen in de weken voorafgaand aan Pasen in Nederland zijn en dan in alle parochiekerken tijdens de weekendvieringen vertellen over hun werk voor de Filipijnse kinderen.

U kunt uw bijdrage overmaken op NL21 RABO 0320 4172 55 ten name van de H. Jacobusparochie onder vermelding van GEEF ZE DE VIJF. Ook kunt u uw bijdrage in het vastenzakje doen dat u binnenkort met het parochieblad Onderweg ontvangt.  Dat zakje kunt u vervolgens inleveren in een van de parochiekerken.