Open repetitie koor Orpheon 4 september Harlingen

Op zondagmiddag 4 september houdt het koor Orpheon een “open repetitie” in de St. Michaëlkerk in Harlingen waar iedereen welkom is om eens gezellig te zingen. Iedereen van jong tot oud is van harte welkom! Er zitten geen verplichtingen aan vast, gewoon lekker meedoen en eens ervaren hoe het gaat bij een koor.

We beginnen om 13.00 uur en we hopen veel mensen te kunnen laten voelen hoe  fijn en ontspannen het is om te zingen met elkaar. Mocht u alleen maar willen luisteren dan bent u ook van harte wel-kom want rond 14.30 uur is het de bedoeling dat we met z’n allen het ingestudeerde ten gehore gaan brengen.

Wellicht denkt u/denk jij na afloop van deze middag, dit is ook iets voor mij, ik word hier blij van, ik voel me hier goed bij! Dan hebben we binnen de Heilige Jacobusparochie keus uit vele koren waar u zich eventueel bij aan kunt sluiten. Ieder koor heeft zijn eigen identiteit en eigen klank en nieuwe leden zijn overal van harte welkom.

Als leden en dirigent van het Orpheonkoor kijken er nu al naar uit en hopen u allen te mogen begroeten op 4 september. Mocht u verhinderd zijn op 4 sep-tember dan kunt u altijd contact opnemen met één van de koren uit de Heilige Jacobusparochie om tijdens een normale repetitie eens te ervaren hoe het is.

Luistert u graag naar koor Orpheon? Dan kunt u alvast in uw agenda noteren dat wij op zondag-middag 20 november a.s. een con-cert houden in de St. Michaëlkerk aan de Zuiderhaven te Harlingen. Meer informatie volgt later dit jaar.

Wilt u meer informatie over de open repetitie of heeft  u een andere vraag dan kunt u contact opnemen met onze secretaresse Jolanda Outhuijse via:

jolandaouthuijse@hotmail.com of tel. 0517-418878.