Michaƫl-contactgroep Harlingen

Zoals de naam al aangeeft zorgt deze groep mensen voor contact met de parochianen die hier op een of andere manier behoefte aan hebben. Bij voorbeeld bij ziekte, ouderdom of eenzaamheid kan het fijn zijn om af en toe een bezoekje te krijgen. Mocht u hier zelf behoefte aan hebben, of mensen kennen die hiervoor in aanmerking komen, dan kunt u contact opnemen met de voorzitter, Anneke Bouma, tel. 0517-417167 of mailen met de secretaris, Tiny Zeinstra, tinyzeinstra@home.nl. Ook bestaat de mogelijkheid om thuis de heilige communie te ontvangen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Yvonne Jellema, tel. 0517-415959. Op deze manier hoopt de contactgroep betekenis te kunnen geven aan de saamhorigheid binnen de parochie.