Maak jij de beste kerkfoto van het jaar?

Maak jij de beste kerkfoto van het jaar?

Nationale fotowedstrijd 2018 Jouw kerk in beeld

Houd je van fotografie en van de kerk? Dan is de Nationale fotowedstrijd 2018 ‘Jouw kerk in beeld’ van Actie Kerkbalans net iets voor jou. Stuur je mooiste foto in, die uitbeeldt wat de kerk voor jou betekent. Wie weet win jij de Kerkblik-award en een workshop fotografie van topfotograaf Ramon Mangold!

Kerken zijn beeldbepalend. Een kerktoren laat al van verre zien waar het hart van een dorp of een stad is. Daar is de gemeenschap, waar mensen elkaar ontmoeten, zich laten inspireren, samen bidden en elkaar helpen.

Wat betekent de kerk voor jou? Actie Kerkbalans daagt je uit om dat in beeld vast te leggen. Met je smartphone of een professionele spiegelreflexcamera. Heb je al een briljante ‘kerkfoto’ liggen? Die mag je ook insturen, als je ‘m maar zelf gemaakt hebt. Stuur je foto in en ding mee naar de Kerkblik-award.

Win voor onze parochie!
Stuur je foto in en ding mee naar de Kerkblik-award. Winnaars in de verschillende categorieën krijgen een workshop fotografie van fotograaf Ramon Mangold, en daarbij krijgen winnaars 250 euro voor hun lokale Actie Kerkbalans. Dat geld kunnen we komend jaar besteden aan de promotie van onze eigen Actie Kerkbalans. Een mooie kans om je voor onze parochie in te zetten!

 

Meedoen?

-          Stuur je foto naar info@kerkbalans.nl, o.v.v. Naam, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, naam van onze kerk en een kort fotobijschrift.

-          Je kunt meedoen in drie categorieën:

o   Kinderen (6 t/m 12 jaar)

o   Jong talent (12 t/m 18 jaar)

o   Volwassenen (18+)

-          Je foto wordt beoordeeld door een vakjury. Daarnaast is er ook een publieksprijs.

-          Inzenden kan tot en met 22 december 2017.

 

Meer informatie en de voorwaarden lees je op https://kerkbalans.nl/fotowedstrijd-kerkbalans/