Laatste bijbelgroepen van het seizoen

Op maandag 30 mei vinden de laatste bijbelgroepen van het seizoen plaats. Volgens traditie wordt er op de laatste bijbelgroep van het seizoen een bijbelquiz gehouden. Veel bijbelkennis is daar overigens niet voor nodig. Wel gezond verstand. Dat is immers de belangrijkste voorwaarde om de bijbel te begrijpen.

Wellicht is het ook voor u een goede gelegenheid om eens kennis te maken met de bijbelgroep. In principe vinden de bijbelgroepen plaats op de laatste maandag van de maand. Van 14.00-15.30 in het parochiehuis van Harlingen en van 20.00-21.30 in het parochiecentrum in Franeker. De bijbelgroepen staan onder leiding van pastor Sipke Draisma.

Elke parochiaan is van harte welkom, op de bijbelquiz of wellicht later een keer!