CD-verkoop voor restauratie orgel Dronryp

Het orgel in de Maria Geboortekerk van Dronryp ondergaat momenteel een grote restauratie. Voor een belangrijk deel wordt die restauratie gefinancierd door Monumentenzorg. Een deel van de kosten wordt opgebracht door de eigen parochie. Eén van die acties is de verkoop van een CD met een schitterend Kerstconcert uitgevoerd door het R.K. gemengd kerkkoor van Dronryp met medewerking van het blaaskwintet Blaasvaak.

Het koor en de organist zijn blij dat ze binnenkort de eredienst in Dronryp weer kunnen opluisteren met prachtige zang en begeleiding van een sprankelend orgel. Helpt u mee door een CD te kopen?

De CD's zijn te bestellen en af te halen bij Peter Mulder. It Heech 7, 9035 AD Dronryp. Bij verzending komt er € 2,50 bij.